• Tel. / SMS: 777 346 881
  • Adresa: Zábrdovická 2, Brno
  • E-mail: Liana@osvobodse.cz

Teď se možná s podobnými informacemi roztrhne pytel a všichni se budou předhánět v zážitcích, jak to probíhalo. Vezmu to z trochu jiné strany.

Co je to šišinka už dnes asi většina lidí ví. Známější je ale asi název epifýza. Je to taková malinká část našeho mozku, která má ale na starost velké věci. A také se říká, že má přímý vliv na naše "třetí oko". Šišinku už vlastně naznačovali v Egyptě, takové to namalované oko, viz obrázek (je to jakoby průřez šišinkou).

Hlavní úlohou je tvorba melatoninu. Na internetu se mi i líbilo vysvětlení na příkladu zvířat. Že zvíře, které žije v pásmu, kde se střídá roční období, tak podle zrovna této části mozku začne nabírat nebo shazovat srst, či se pářit. Je to most mezi přírodou a zvířetem a tak vše běží v souladu.

My sice srst nenabíráme, ale různá období na nás mají také vliv a když jsme propojení a napojení, můžeme díky tomu lépe pracovat sami se sebou.

Jen tento orgán se nám zanáší. Vliv na to má hlavně nevyvážená strava. "Tuhnutí" šišinky způsobují toxiny, fluoridy ve vodě, alkohol, tabák, kofein, rafinovaný cukr. Na pomoc je tu např. spirulina, chlorella, oreganový olej, řepa nebo česnek.

V syrové zelenině je pak právě organická síra, která má velký vliv na očistu. Jenže vzhledem ke stavu dnešních potravin jí tam není dostatek. Proto se doplňuje přes MSM prášek.

Toť k teorii.

Laicky řečeno bych zmínila, že šišinka nám pomáhá v propojení sama se sebou a se svou intuicí. Už před nějakou dobou jsem hledala, jak tento orgán odvápnit. Na podzim to zmínila Tara Svobodová, že na tom pracuje a dá vědět jak, ale od té doby se tak nestalo (mělo to své důvody). Před asi dvěma týdny jsem s Tarou mluvila a zapomněla jsem se jí na to zeptat. No a za pár dní mi přistálo odněkud video od Venduly Kociánové, která tuto informaci hodila veřejně do videa a měla ji právě od Tary. Je krásné, jak si k vám ty informace cestu najdou, pokud je máte dostat.

Video najdete na youtube. A já tedy začala, a to hezky na úplněk.

Byla jsem zvědavá, jestli to nějak pocítím a eventuálně jak moc. Protože jak Tara tak Vendy zmínily, že to tedy byla docela jízda, co se jim dělo. Pořídila jsem si tedy MSM a hned u první dávky jsem si říkala, že ale já přece tu chuť znám. Ano, MSM je obsaženo ve výrobku Alavis, který pravidelně beru. Tak mě to i uklidnilo, protože jsem si říkala, že jsem na to vlastně zvyklá, nicméně přesto jdu do toho, protože věřím, že i tak je co čistit. (V Alavisu je necelá třetina MSM.)

Také se blíží jaro a já cítím, že si brzy přichystám nějakou tělesnou očistu, která tento proces doladí.

A co se tedy dělo?

Jak jsem správně předvídala, průběh byl poměrně hladký. Začíná se na nižší dávce, cca 3-5 gramů. To jsem nijak nepocítila. Ale každý den se navýší dávka o gram, takže někdy 4 den jsem začala pociťovat první nějaké "příznaky". Kupodivu se mi hůř spalo. Dlouho jsem nemohla usnout a v noci jsem se budila.

Poté přišly dva speciální dny...

Jeden byl v nějaké silné konjunkci, kdy bylo nějaké zvláštní postavení planet a druhý den hodně vyskočily Schumannovy rezonance. To jsem měla pocit, že na mě snad něco leze. Trochu mě bolela hlava, cítila jsem se unavená a zároveň ze mě byl mimoň. Měla jsem pocit, že jsem v jiné dimenzi. Strašně moc jsem zapomínala a moje mluva byla pro poslouchajícího dosti náročná. Třeba jsem neskloňovala nebo jsem vyměňovala slova, jako například živé minuly (minulé životy :-D ). Říkala jsem si: "Ó, jak by bylo super, komunikovat teď telepaticky." :-D

Ale nohama zpět na zem.

Už jen zmíním jemné pocity lehké hlavy, a ano, i ta propojenost je o něco málinko lepší. Jenže já začala před Vánoci ještě s dýcháním a otužováním dle Wim Hofa a to vám tělo taky krásně nastartuje a začnete ho lépe cítit. Takže když to shrnu, vše proběhlo a zatím probíhá hladce, klidně. Je to ale zatím velmi čerstvé, tak se nechám překvapit, jaký vývoj to bude mít nadále, očekávání nemám.

Prostě cítím, že potřebuju pro své tělo dělat maximum, co mohu, aby se dokázalo ladit na nové a vyšší vibrace Země, a také na silnější energie, které s tím ruku v ruce přicházejí. A to cítím, že jsem na správné cestě. Krůček za krůčkem.

Pokud s tím máte nějakou zkušenost, budu ráda, když se s ní podělíte. ;-)

Doplnění:

Uplynulo pár dní a musím říct, že se moje cítění a vnímání změnilo. Bylo mi jasné, že "výsledný efekt", který člověk netuší, jaký bude, nenastane hned. Také jsem záměrně napsala článek tak, jak je, protože často se stává, že lidé očekávají zázraky a že svým třetím okem hned uvidí neobyčejné věci. Mým záměrem bylo trochu změnit úhel pohledu a nadměrná očekávání.

Co se u mě změnilo a stále mění je, že vnímám mnohem víc sebe samu i svět kolem sebe, a to po energetické stránce. Vnívám více svou intuici a cítím se prostě jinak. Vnímám i více své ego a lépe si uvědomuju svoje programy. Beru to tak, že čím víc je vidím, tím líp se mi může dařit je smazat nebo přepsat.

Těžko to slovy popsat, moje hlava je jak po hodinové meditaci, zároveň však zůstávám nohama na zemi. 

Dodatek č. 2 (2023)

Po několika ceremoniích a další prací se sebou mi přijde čištění šišinky pomocí MSM jako dobrý začátek, ale taková procházka růžovou zahradou. Zkuste na maximum vysadit ze svého jídelníčku cukr a lepek. To udělá taky velký kus práce. Pak mě skvěle propojilo Kambo a také dřevo Ibogo. Intuice se dost zvyšuje, stejně tak citlivost, vnímavost.

S láskou Liana