• Tel. / SMS: 777 346 881
  • Adresa: Zábrdovická 2, Brno
  • E-mail: Liana@osvobodse.cz

Od srdcí k říši divů: "Cesta k lásce k sobě"

"Tajemství, milá Alenko, spočívá v tom, že se obklopíš lidmi, kteří rozesmějí tvé srdce." "Teprve pak, teprve pak se ocitneš v Říši divů." - Lewis Carroll

"Tajemství, milá Alenko, nespočívá pouze v překonání králičí nory nebo v honbě za nepolapitelným bílým králíkem. Nespočívá v konzumaci podivuhodných lektvarů ani v honbě za záhadnými hádankami. Tajemství spočívá v rozmarné melodii tvého vlastního srdce, v jedinečném, nenahraditelném rytmu tvé duše. Je to obklopit se nikoli královniným dvorem nebo čajovým dýchánkem Bláznivého kloboučníka, ale těmi, díky nimž vaše srdce rozkvete jako nejzářivější květiny Říše divů, těmi, díky nimž tančí jako úsměv kočky z Cheshire za měsíčního svitu, těmi, díky nimž září jasněji než všechny diamanty v královském balíčku. Jsou to lidé, kteří naplní vaše srdce radostí tak hlubokou a čistou, že přetéká a kaskádovitě padá jako vodopád hvězdného prachu, nebeská symfonie sebelásky.

Když najdete ty, kteří vykouzlí na vašem srdci úsměv, a to nejen letmý úsměv, ale opravdový, duši pohánějící úsměv, vytvoříte si svůj vlastní intimní čajový dýchánek, svou vlastní kouzelnou Říši divů uvnitř své hrudi. Teprve tehdy, teprve tehdy, až naplníte svůj život takovými dušemi, až se jejich smích stane vaší oblíbenou písní, jejich štěstí vaším vlastním, až teplo jejich lásky vybarví váš svět barvami zářivějšími, než si kdy dokážete představit, budete skutečně v Říši divů.
To je, milá Alenko, to tajemství. Nejde o to najít vnější Říši divů, ale vypěstovat si tu vnitřní. Říše divů totiž není místo, ale stav bytí. Je uvnitř vás, ve vašem srdci, ve vaší duši. Jde o to mít se rád natolik, abyste pozvali jen ty, kteří respektují, váží si a ctí zázrak, jímž jste vy. Neboť ty, milá Alenko, jsi pravá Říše divů, vesmír nekonečných možností, spektrum zářivých barev, symfonie okouzlujících melodií."

"Pamatujte, že tajemství sebelásky je ve vašem srdci a pouze ve vašem srdci. Tak ho nechte, ať se usmívá, ať zpívá, ať tančí. A brzy zjistíte, že žijete, dýcháte a vyzařujete krásu, tajemství a zázrak své vlastní Říše divů."

~Steve De'lano Garcia~